Kunimitsu is terug! De ninja geëxcommuniceerd door de Manji-clan, en daarmee de rivaal van Yoshimitsu sinds haar debuut in Tekken op PS1 zal hij een van de twee nieuwe personages zijn die via DLC tijdens de nieuwe Seizoen 4 di Tekken 7.

In feite lijkt de nieuwkomer te zijn de dochter van de originele Kunimitsu die, een beetje zoals Julia Chang Michelle Chang verving vanaf Tekken 3 en later, de originele vechtstijl zal hebben die we allemaal kennen, met de toevoeging van nieuwe moves en de klassieke Rage Arts en Rage Drive. Verder heeft deze nieuwe Kunimitsu eindelijk een herkenbaar gezicht en maar één taak: steel Yoshimitsu's vervloekte mes.

Naast Kunimitsu brengt seizoen 4 (gepland voor herfst 2020) de nieuwe fase met zich mee Vermiljoen Poorten en de volgende spelveranderingen:

  • Nieuwe bewegingen
  • Tekken Prowes
  • Bijgewerkte gebruikersinterface
  • Vernieuwd classificatiesysteem
  • Verbeterde online gameplay