Animal Crossing: New Horizons is bijgewerkt met de gratis patch 1.5.0 met Halloween-thema. Klaar voor het engste evenement van het jaar?

Vanaf middernacht vandaag de nieuwe update die, naast de introductie van de herfstnieuwigheden, de activiteiten gerelateerd aan het Halloweenfeest. Voor de gelegenheid heeft Nintendo de volgende video en het volgende officiële persbericht uitgebracht:

Dankzij de patch kunt u de volgende activiteiten uitvoeren:

  • Voorbereidingen voor Halloween: Ter voorbereiding op de grote dag kunnen spelers vroeg beginnen met het inslaan van snoep. In de Sisters Ago e Filo-winkel is het in de maand oktober mogelijk om kostuums te kopen, waaronder een heksenkostuum of een mummiekostuum. Lichaamsverf en gekleurde contactlenzen zijn verkrijgbaar door Nook-mijlen in te wisselen. Inwonende vrienden zullen ook patronen met Halloween-thema uitdelen;
  • Vieringen voor Halloween Night - Op Halloween-avond, 31 oktober na 17 uur, verzamelen de inwoners zich op het plein dat zal worden versierd met een reeks thematische decoraties. Spelers krijgen ook bezoek van een mysterieuze gast: Jack, de "Halloween Tsaar". Door Jack lollies en snoep aan te bieden, verdienen spelers spookachtige beloningen in het spel. Door snoep op te slaan voor vrienden van de bewoners, kunnen spelers voorkomen dat ze door hen worden misleid. Gelukkig is het mogelijk om een ​​paar nieuwe reacties te leren om op gepaste wijze gevoelens van angst te uiten;
  • Teelt van pompoenen - Pumpkin Sprouts zijn het hele jaar door verkrijgbaar in het spel bij Florindo of alleen in oktober in Nook's Shop. Als de pompoenen eenmaal zijn gegroeid, kunnen ze worden geoogst en gebruikt in pompoenprojecten;
  • Favoriete droomlijst - Nadat ze deze functie in de loop van de zomer hebben ingevoerd, is het nu mogelijk om een ​​lijst op te stellen van hun favoriete eilanden om in dromen te bezoeken, waardoor het gemakkelijker wordt om ze op elk moment weer te bereiken;
  • NookLink-update - De NookLink-service in de Nintendo Switch Online-smartphone-app krijgt begin oktober ook een update. Spelers kunnen hun apparaat gebruiken om reacties in het spel uit te voeren. Hoe zit het met het gebruiken voor deze gelegenheid?

Ik kijk uit naar de Christmas-patch van Animal Crossing: New Horizons eind november, het enige dat overblijft is plezier hebben tijdens de engste nacht van het jaar. Maak Fifonio trots op je!