Apex LegendsApex Legends bereidt zich voor om cross-play tussen de verschillende platforms te verwelkomen. PC-, Xbox- en Playstation-spelers kunnen het opnemen in de arena's van World's Edge en King's Canyon vanaf 6 oktober, wanneer de functionaliteit in een eerste fase van bèta. Dit wordt standaard geactiveerd voor alle spelers van de beroemde Respawn Battle Royale, maar het wordt nog steeds naar believen gedeactiveerd. Merk op dat cross-play niet gepaard gaat met cross-progressie tussen de verschillende platformsDe voortgang die op elk account wordt geregistreerd, blijft beperkt tot het oorspronkelijke platform en is niet overdraagbaar.

De komst van cross-play op Apex Legends, zij het in bèta, wordt gevierd met een Aftermarket Collection-evenement, die dezelfde dag vertrekt, waardoor gebruikers de nieuwe modus kunnen uitproberen Vlampunt, met nieuwe uitdagingen en gerelateerde beloningen.