Marvel's Spider-Man Remastered heeft het nieuwe gezicht van Peter Parker onthuld en sommige fans hebben het niet goed opgevat. Insomniac reageert op kritiek.

De verandering van het gezicht van Arrampicamuri was gewenst door Insomniac hetzelfde om dichter bij die van de films van het Marvel Cinematic Universe te komen, maar na de onthulling die gisteren plaatsvond, zijn protesten van een deel van het publiek begonnen. Het gezicht van het personage werd in feite vervangen door dat van Ben Jordan na een herschikking, wat sommige gebruikers in de war bracht.

De controverse dwong de creative director van de game om de redenen voor deze wijziging via Twitter uit te leggen, zoals je hieronder kunt zien:

“We geven veel om het personage, dus begrijp alsjeblieft dat deze beslissing niet lichtvaardig is genomen. We zullen je opmerkingen blijven lezen om ons spel te implementeren, maar tegelijkertijd hoop ik dat ook jij begrijpt dat deze beslissing is genomen omdat het het beste is voor de toekomst van deze saga ”.

Dit was in het kort de reactie van Bryan Intihar aan al degenen die het softwarehuis de afgelopen uren hebben beschuldigd en beledigd. We hopen dat deze klachten zullen verdwijnen en dat creatieve vrijheid wordt overgelaten aan de ontwikkelaars.

Wat vind je van deze esthetische verandering? Vind je de nieuwe Peter Parker leuk of heb je liever degene die aanwezig is in de originele versie voor PS4?