In de afgelopen uren via een Tweet op het officiële profiel van World of Warcraft de uitvoerend producent van de titel, John Hight, kondigde aan dat de verwachte nieuwe uitbreiding van de MMORPG, Shadowlands, het was officieel uitgesteld tot op heden bestemd zijn.

Zoals uitgelegd in het bericht, is de oorzaak van het uitstel te wijten aan de moeilijkheden en vertraging van het werk veroorzaakt door gedwongen slim werken voor Covid19.

De uitbreiding, aanvankelijk gepland 27 oktober, werd daarom uitgesteld tot een nog niet nader bepaalde datum. Het ontwikkelingsteam heeft echter inspanningen geleverd om het pre-patch di Shadowlands de 13 ottobre, die grote veranderingen in het spel zullen brengen in afwachting van de nieuwe uitbreiding, zoals het nieuwe initiële gebied, Exile's Reach, of de volledige vernieuwing van het levelsysteem dat van een maximum van 120 naar 60 gaat.