Ondanks de controverse en de verschillende rinviiCyberpunk 2077 officieel de gouden fase van zijn ontwikkeling ingegaan. Het nieuws kwam van hetzelfde CD Projekt Red via een tweet van het officiële profiel van de game. In dit bericht Johnny Silverhand - personage gespeeld door de Canadese acteur Keanu Reeves - hij houdt een gouden schijf in zijn hand, een teken dat het spel nu klaar is voor de langverwachte printfase, om de volgende keer in de winkels te worden verspreid November 19 2020.

En hoewel dit zich niet vertaalt in het einde van het werk voor het ontwikkelingsteam, werd goud gaan altijd begrepen als het einde van het werk met betrekking tot kwaliteitscontrole en debugging. Ondertussen lijkt het erop dat iemand er al in is geslaagd om niet alleen een exemplaar van de game te bemachtigen, maar ook de volledige kaart van Night City, lekt het online.

Volgens de eerste vergelijking gemaakt door gebruikers, de wereldkaart van Cyberpunk het zou iets kleiner zijn van de gamewereld The Witcher 3. Zoals de ontwikkelaars tijdens de vorige echter al hebben verzekerd Nacht stad draad, wat bij uitbreiding verloren gaat, zal zich herstellen in dichtheid van interne gebieden en haalbare activiteiten.