LAUSANNE, Zwitserland & NEWARK, Californië - (BUSINESS WIRE) - Logitech International (SIX: LOGN) (Nasdaq: LOGI) heeft vandaag aangekondigd dat het verwacht financiële kwartaalresultaten te publiceren op maandag 19 oktober 2020 om 9 uur Eastern Daylight Tijd en dinsdag 00 oktober 20 om 2020:3 uur Midden-Europese zomertijd.

Er zal een videoconferentie zijn om deze resultaten te bespreken op dinsdag 20 oktober 2020 om 8 uur Eastern Daylight Time en 30 uur Central European Summer Time. Een livestream van het evenement is beschikbaar op de bedrijfswebsite van Logitech op http://ir.logitech.com.

Over Logitech

Logitech ontwerpt producten die een dagelijkse plaats in het leven van mensen hebben en verbindt ze met de digitale ervaringen waar ze om geven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen te verbinden via computers, en nu is het een multimerkenbedrijf dat producten ontwerpt die mensen samenbrengen via muziek, gaming, video en computergebruik. Merken van Logitech omvatten Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Streamlabs, Ultieme oren, Jaybird en Blauwe microfoons. Logitech International, opgericht in 1981, met het hoofdkantoor in Lausanne, Zwitserland, is een Zwitsers beursgenoteerd bedrijf dat genoteerd staat op de SIX Swiss Exchange (LOGN) en op de Nasdaq Global Select Market (LOGI). Zoek Logitech op www.logitech.com bedrijf blog or @Logitech.

Logitech en andere Logitech-merken zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Logitech Europe SA en / of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Ga voor meer informatie over Logitech en zijn producten naar de website van het bedrijf op www.logitech.com.

(LOGIIR)

Contacten

Ben Lu, CFA,
Vice President, Investor Relations - Verenigde Staten
+510 (713) 5568

Nicole Kenyon,
Hoofd Global Corporate & Employee Communications - VS.
+510 (988) 8553

Ben Starkie,
Bedrijfscommunicatie - Europa
+41 (0) 79-292-3499

Bron BEDRIJFSDRAAD