Het was niet genoeg om de serie voor aan te kondigen Netflix, nu draagt ​​Capcom het merk van Resident Evil opnieuw in bioscopen, met aankondiging van een nieuw project.

Resident Evil reboot-film Capcom

Volgens wat door de site wordt gemeld Deadline, het filmproductiehuis Constantin Film zette deze nieuwe bewerking van de survival horrorserie in gang, volledig vertrekkend van de verschillende films uit het verleden (handelend als opnieuw op te starten) met in de hoofdrol Milla Jovovich die onlangs in de eerste teaser van de film verscheen Monster Hunter.

Dit nieuwe project zal worden geplaatst in de Raccoon City van 1998 en zullen zien als protagonisten: Claire Redfield (Kaya Scodelario), Jill Valentine (Hanna John-Kamen), Chris Redfield (Robbie Amel), Leon S. Kennedy (Avan Jogia), Albert Wesker (Tom Hopper) e William Birkin (Neal Mc Donough).

Blijkbaar het succes van sonisch het zal te verleidelijk zijn geweest voor Capcom, die daarom heeft besloten om een ​​van zijn belangrijkste IP's in dit nieuwe project te gebruiken cross-media.