Het bestaan ​​van Nintendo Switch Pro is voorlopig niet bevestigd of ontkend. Ondertussen weet Capcom er niets van.

Het Japanse bedrijf heeft dat bevestigd Monster Hunter Rise is ontworpen om op Nintendo Switch Lite te draaien en dat, op dit moment, werkt het softwarehuis aan het optimaliseren van de titel voor beide configuraties van de console. Geen informatie over het geruchten verbeterde model van Nintendo Switch en dezelfde producent van de saga Ryozo Tsujimoto sprak zich uit over de kwestie:

“Alles wat op de Tokyo Game Show werd getoond, draait op de vanille Nintendo Switch. Op dit moment werken we aan beide beschikbare versies, en de originele versie heeft ook een docking-modus en we willen ervoor zorgen dat de game optimaal werkt op alle versies die eigendom zijn van spelers.

Wat de toekomstplannen van Nintendo betreft, we kunnen niet voor hen spreken. We werken eraan om de game te optimaliseren voor alle Switches die op de markt zijn. We hebben geen idee welke plannen Nintendo heeft voor de toekomst. '

Wat vind je van deze mysterieuze Nintendo Switch Pro, denk je dat hij bestaat of niet?