SANTA MONICA, Californië - (BUSINESS WIRE) –Activision Blizzard, Inc. (Nasdaq: ATVI) is van plan haar resultaten voor het derde kwartaal van 2020 bekend te maken na het sluiten van de markt op donderdag 29 oktober 2020. In combinatie met deze release, Activision Blizzard zal een telefonische vergadering houden die via internet wordt uitgezonden.

Donderdag, oktober 29, 2020

1: 30 pm Pacific Time (4: 30 pm Eastern Time)

Om te luisteren naar de oproep, log in op:

http://investor.activision.com

Of bel:

VS en Canada: 866-777-2509

Internationaal: + 1 412-317-5413

We moedigen deelnemers aan om zich vooraf in te schrijven voor de telefonische vergadering via de volgende link https://dpregister.com/sreg/10148877/dad94a3f28. Bellers die zich vooraf registreren, krijgen een toegangscode voor de conferentie en een unieke pincode om onmiddellijk toegang te krijgen tot de oproep en de live-operator te omzeilen. Deelnemers kunnen zich op elk moment vooraf registreren, ook tot en na de starttijd van het gesprek.

Adobe Acrobat-indeling op http://investor.activision.com. Een herhaling van de oproep is ook beschikbaar na de conclusie van de oproep https://investor.activision.com/events.cfm.

Over Activision Blizzard

Activision Blizzard, Inc. verbindt en boeit de wereld door middel van episch entertainment. Activision Blizzard, lid van de Fortune 500 en S&P 500, is een toonaangevend interactief entertainmentbedrijf. We verrassen honderden miljoenen maandelijkse actieve gebruikers over de hele wereld via franchises, waaronder Activision's Call of Duty® en Crash Bandicoot ™, Blizzard Entertainment's World of Warcraft®, Overwatch®, Hearthstone®, Diablo® en StarCraft®, en King's Candy Crush ™ , Bubble Witch ™ en Farm Heroes ™. Activision Blizzard, met hoofdkantoor in Santa Monica, Californië, heeft vestigingen over de hele wereld. Meer informatie over Activision Blizzard en zijn producten is te vinden op de website van het bedrijf, www.activisionblizzard.com.

Contacten

Activision Blizzard, Inc.
Investeerders en analisten:
ir@activisionblizzard.com
or
Druk op:
pr@activisionblizzard.com

Bron BEDRIJFSDRAAD