Ghost of Tsushima bereidt zich voor op patch 1.1 genaamd Legends waarmee je onder andere honden kunt aaien en rekruteren.

Prachtig om de vossen te volgen en te aaien, maar de honden? Deze vraag heeft veel spelers geplaagd die, gezien de enorme hoeveelheid hondachtigen op het eiland, niet in staat zijn om ermee te communiceren. Nu echter dankzij de komst van de enorme update genoemd Legends, onder de verschillende geïntroduceerde innovaties is er ook de mogelijkheid om de honden te strelen en te rekruteren dankzij het amulet Charme van Canin Recluitment.

De update, uit 16 oktober, introduceert de coöperatieve multiplayer-modus, de nieuwe game plus, nieuwe upgrades en nieuwe esthetische elementen (naast de eerder genoemde interactie met honden).

Ben je klaar om de reis van Jin Sakai in Ghost of Tsushima te volgen?