Star Wars: Squadrons, een nieuwe inspanning van EA Motive, zal geen DLC na de lancering krijgen, zoals vermeld door hetzelfde softwarehuis.

De regisseur van de titel Ian Frazier, tijdens een interview gepost door UploadVR, zei dat Star Wars: Squadrons was ontworpen om een ​​soort ervaring te bieden die dichter bij die van een old-school titel ligt in plaats van een moderne live-service game. Daarom, zoals uitgelegd door de regisseur zelf:

“Als je $ 40 hebt betaald, is dit het spel helemaal compleet en compleet in elk aspect. We zullen geen andere inhoud toevoegen, dit is het product en we hopen dat u ons voorstel begrijpt en positief beoordeelt ".

Toen hem werd gevraagd om een ​​mogelijke toevoeging van andere kaarten en modi, antwoordde Frazier dat die weg al was afgelegd en voltooid door Star Wars Battlefront II met al zijn DLC's en uitbreidingen, en het zou zijn alsof je dezelfde ervaring zou bieden.

Een terugkeer naar de oude glorie van het verleden die, in deze periode vol met Games as a service, alleen maar kan behagen. We herinneren je eraan dat Star Wars: Squadrons sindsdien beschikbaar is 2 oktober voor PS4, Xbox One en pc.