The Crucible, de third-person shooter ontwikkeld door Amazon Game Studios, eindigt zijn ontwikkelingspad met een daverende plof. Na de laatste faillissementsvrijgave Meibracht het ontwikkelingsteam het hele project terug naar de bètafase, in een poging de hut en de poppen te redden die het blijkbaar niet overtuigde.

Volgens het bericht dat op de officiële blog van de game is gepubliceerd, is de beslissing genomen na het ontvangen van verschillende feedback van de community en die leidde - volgens de ontwikkelaars - niet naar een duurzame toekomst voor gaming. Later werd bevestigd dat huidige The Crucible-spelers een rimborso completo zowel bij de aankoop van de Het pakket van de oprichter die van alle in-game items in de titel.

Op dit moment lijkt de rest van het team te zijn verplaatst naar andere Amazon Game Studios-projecten, zoals Nieuwe wereld.