505 Games neemt de teugels over Ondeelbaar na ontbinding van het team van Lab Nero Games gebeurde een paar maanden geleden. Door middel van een persbericht dat op de Twitter-pagina van de game werd gepubliceerd, onthulde de uitgever zijn eigen bericht roadmap.

Allereerst Er worden geen Guest Star-personages gemaakt en vrijgegeven, zoals het duidelijk is dat de productie van dergelijke inhoud niet langer mogelijk is. Dit heeft verschillende klachten opgeleverd van spelers die de titel steunden tijdens de Kickstarter-campagne.

Vervolgens kondigde de uitgever niet alleen de komst aan van een nieuwe update voor de versie Nintendo Switch komt op 13 oktober 2020, die de uitdagingen van Razmi, de New Game + en de Couch Co-Op zullen bevatten, waardoor alle console- en pc-versies op hetzelfde niveau worden gebracht; maar ook aangekondigd het begin van de productie van de verschillende beloningen voor de donateurs en die door 505 Games zelf worden verzonden.

Ten slotte werd de geruchten dat het spel van de markt werd verwijderd, geweigerd. Ondeelbaar blijft beschikbaar in digitale en fysieke versies, behalve de fysieke release voor Nintendo Switch in Noord-Amerika.