Bayonetta 3 is al geruime tijd van de radar verdwenen, maar hier komt de maker Hideki Kamiya om de hoop nieuw leven in te blazen. Nieuwe informatie volgende week?

Na de video-aankondiging tijdens The Game Awards 2017, Bayonetta 3 verdween in de schaduw. Nu echter, na drie jaar, kunnen we al volgende week geconfronteerd worden met de komst van nieuwe informatie, of dat is tenminste wat Kamiya zelf suggereert via tjilpen.

De gamedirecteur heeft namelijk gereageerd op een verzoek van een fan over de komst van nieuwe informatie over Bayonetta 3, met de volgende tweet:

"Volgende week, in een gamemagazine"

Gezien de extreem grappige aard van Hideki Kamiya weten we niet of deze informatie waar kan zijn of niet, maar we blijven er zeker van dat we binnenkort nieuws hebben over de terugkeer van de heks van Chade.

We herinneren je eraan dat Bayonetta 3 exclusief voor Nintendo Switch wordt verwacht.