Medewerkers van Sneeuwstorm Versailles ze zijn er niet en na de aankondiging van de sluiting van hun kantoren door Activision Blizzard ze organiseerden zichzelf in een grote massa staking samen met drie Franse vakbonden.

Volgens dit document uitgegeven door CGT, SPECIS-UNSA e CFE-CGCHeeft Activision de afgelopen jaren al geprobeerd meer dan 130 zetels te verminderen, een operatie die tweemaal werd onderbroken door de Franse rechtbank, en die vervolgens heeft besloten om de arbeidsomstandigheden van haar medewerkers verslechteren, waardoor het leven van werknemers in gevaar komt.

Bovendien denken de drie vakbonden dat ze naar huis sturen 285 medewerkers tijdens een historische periode als deze is hij niet de enige absurd, maar ook een voorwendsel voor omzeilen van Europese belastingen vervolgens een nieuwe studio openen a Londen, in het Verenigd Koninkrijk.