De community van modders achter de eerste Dark Souls blijft nieuwe inhoud produceren en verder Dochters van Ash, de maker Grimrukh is klaar om iets nieuws uit te brengen: een echt vervolg op de titel van From Software en Hidetaka Miyazaki.

Aangekondigd via de blog modder personeel, Nightfall wordt een nieuw avontuur dat zich afspeelt onmiddellijk na de gebeurtenissen in Dark Souls rond de Gekozen ondoden en die de overlevering van Lordran zal uitbreiden met nieuwe inhoud. Nightfall is ontwikkeld door een team dat bestaat uit verschillende communitymodders een nieuwe kaart - gesmeed dankzij de herpositionering van de verschillende activa - een sneller en herzien gevechtssysteem e nieuwe volledig ingesproken karakters.

Volgens de maker zal het echter enige tijd duren voordat we verdere updates ontvangen over dit ambitieuze project. Een ding is zeker, we kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien.