Ver weg 2018epic Games begon een nauwe samenwerking met de Amerikaanse voetbalfederatie NFL, vanbinnen loslatend Fortnite een reeks skins gewijd aan verschillende teams in de competitie, waaronder i Washington Redskins. Na twee jaar na hun implementatie heeft het DC-team de nomenclatuur gewijzigd, waardoor Epic gedwongen werd om spelers te vergoeden ontevreden over de huid, waarom?

In feite was het Washington-team afgelopen juli gedwongen verander je naam in iets dat iemand niet aansprak "Racistische smet" - Redskins verwijst in feite naar rode indianen, de bijnaam waarmee de indianen in het noorden van de VS gewoonlijk werden gedefinieerd - zichzelf in generiek veranderen Washington voetbalteam. Deze operatie dwong andere softwarebedrijven zoals EA om officiële logo's en kits te verwijderen Madden 21.

Gebruikers die in het bezit zijn van de 'Spike'-skin - momenteel omgedoopt tot de kleuren en het Fortnite-logo - kunnen een volledige terugbetaling aanvragen tot de volgende November 12 2020, zelfs zonder het speciale token te gebruiken.