Broeders en zusters, zoals elke donderdag komen we bijeen om kosteloos onze passie voor gamen te delen. De hoofdpersoon van deze nieuwe editie van Gratis is mooi aangeboden door de evergreen Epic Game Store è Kingdom: New Lands, ontwikkeld door Noio Raw Fury.

"Koninkrijk is een minimalistisch micro-strategiespel met een retro-esthetiek en een sfeervolle soundtrack. Je zult de rol moeten aannemen van een monarch die probeert zijn eigen koninkrijk helemaal opnieuw op te bouwen: het zal nodig zijn om de wereld te verkennen, loyale onderdanen te rekruteren en het koninkrijk te verdedigen tegen de nachtelijke aanvallen van de Greeds. " 

Ook heeft dit koninkrijk meestal een smaak erg Italiaans dankzij de ontwikkelaar Marco Bancale, medewerker van de jonge Nederlandse ontwerper Thomas van den Berg.

Samen met Kingdom: New Lands is het mogelijk om het horrorspel nogmaals in te wisselen Amnesia: A Machine for Pigs, weer beschikbaar gesteld tot de volgende keer Oktober 22 2020. Zoals gewoonlijk is een Epic Games-account vereist om deze aanbiedingen in te wisselen.