Call of Duty Modern Warfare pc-spelers ze zullen inmiddels bekend zijn met de grootte van het spel. Bij de laatste update nam CoD meer dan in beslag 230GB geheugen. Maar vanaf deze week kunnen spelers dat wel neem een ​​deel van die ruimte terug.

Voor een normale harde schijf is 230GB een meer dan houdbaar cijfer, maar als je het spel op een SSD wilt starten, verandert de situatie. De meest voorkomende formaten voor vast geheugen op de markt zijn 250 GB of 500 GB. Het is erg vervelend om te zien dat het geheugen bijna geheel of minstens de helft wordt ingenomen door een enkel spel.

De nieuwe patch introduceert echter een functie die dit probleem gedeeltelijk oplost. Via een speciaal menu spelers kunnen inhoud verwijderen waarin ze niet geïnteresseerd zijn. Het is mogelijk om de singleplayer-campagne, de klassieke multiplayer en speciale operaties, in elke combinatie.

De campagne weegt ongeveer 35 GB, de multiplayer 42 en de speciale ops 38, in totaal 115 GB, wat betekent dat we de game tot de helft kunnen verkleinen. Het is echter gemakkelijk op te merken dat een optie om de battleroyale-modus, Warzone, te verwijderen, ontbreekt.