Marvel's AvengersMarvel's Avengers is een paar weken geleden uitgebracht, maar worstelt al met het behouden van een stabiele spelersbasis. In de afgelopen dagen heeft de game moeite gehad om te overwinnen tweeduizend gelijktijdige gebruikers op Steam, na het massaal verlaten van hetzelfde als gevolg van verschillende technische problemen en een algemene schaarste aan inhoud.

In dit verband, het Crystal Dynamics Head of Studio, Scot Amos, publiekelijk bedankt spelers voor het niet opgeven van de titel na een nogal problematische online-ervaring in de dagen onmiddellijk na de lancering. Als beloning kunnen gebruikers een bundel gratis items inwisselen die beschikbaar zijn van 22 oktober tot 5 november.

Goed nieuws dat een minder goed vergezelt: de DLC gewijd aan Kate Bishop, oorspronkelijk gepland voor lancering in combinatie met de next-gen consoles, is uitgesteld tot volgend jaar evenals de versies van Marvel's Avengers speciaal voor Xbox Series X en Playstation 5.

Kortom, het zal nog enige tijd duren om substantieel nieuws over Crystal Dynamics 'GaaS te bemachtigen, aangezien een precieze datum voor de release van hetzelfde niet is verstrekt en alles is uitgesteld tot een generiek 2021.