De komst van Ghost of Tsushima Legends zorgde voor problemen met enkele trofeeën en de verbinding met het PSN. Sucker Punch reageert.

Legends, de gratis multiplayer-uitbreiding van Geest van Tsushima, is eindelijk tussen ons, maar niet alles ging op de beste manier. De update veroorzaakte enkele problemen bij het verbinden met het PlayStation Network en het verkrijgen van nieuwe trofeeën. De reactie van de ontwikkelstudio kwam op tijd tjilpen:

“We zijn op de hoogte van recente problemen met trofeeën, een vervelend punt in de tutorial en enkele problemen met de internetverbinding. We werken eraan om dit allemaal op te lossen dankzij een nieuwe patch die binnenkort komt ”.

Zoals we al hebben aangekondigd, is de 1.1-versie. van Ghost of Tsushima introduceert ook de New Game +, het vermogen om honden te controleren en enkele nieuwe esthetische elementen. Meer dan genoeg om terug te keren naar het Japanse eiland dat door de Mongolen is binnengevallen, vind je niet?