In de afgelopen uren Aaron Greenberg, General Manager di Microsoft Studios, kondigde de komst aan van een speciale update voor de next-gen-versie van Halo: de Master Chief-collectie. 

Volgens toen aangekondigd door Greenberg op Twitter, tijdens de feestdagen wordt de Halo Collectie maximaal geoptimaliseerd Xbox-serie S ed X, garanderen dat alle opgenomen titels om naar toe te gaan 120 FPS, evenals functies zoals aanpasbare FOV en cross-gen multiplayer.

De Xbox Series X-versie kan ook in volledige resolutie worden uitgevoerd 4K, zonder de gegarandeerde maximale stabiliteit van de 120 FPS te verliezen, zowel tijdens de campagne als in multiplayer-sessies.

De kers op de taart, de update is compleet gratis voor eigenaren van de Halo: The Master Chief Collection, waarvan we ons herinneren dat het werd opgenomen in de immense catalogus vanXbox Game Pass.