Assassin's Creed Valhalla zal, zoals voor elk hoofdstuk, ondersteuning krijgen na de lancering via DLC. Hier is de eerste trailer van de Season Pass.

Minder dan een maand na de lancering van het nieuwe hoofdstuk van de saga presenteert Ubisoft het post-launch ondersteuningsplan voor Assassin's Creed Valhalla, waarin de Seizoenspas in een nieuwe video.

Volgens de trailer is de inhoud als volgt:

  • Wrath of the Druids: de eerste betaalde uitbreiding, die in het voorjaar van 2021 komt, zal zich richten op de Ierse druïdische cultus, waardoor de speler de stad Dublin kan bezoeken en uitbreiden;
  • De belegering van Parijsi: De tweede betaalde uitbreiding, die in de zomer van 2021 komt, zal zich richten op de beroemde versie van Parijs. Deze inhoud introduceert nieuwe belegeringsmechanismen;
  • The Legend of Beowulf: beschikbaar bij de lancering voor degenen die de gelimiteerde edities van het spel bezitten, deze missie neemt de hoofdrolspeler mee op jacht, geïnspireerd door het beroemde Germaanse gedicht;
  • Discovery Tour: wat betreft Origins en Odyssey, laat deze modus je de historische en culturele kant van de titel ontdekken;
  • Gratis updates: Ubisoft bevestigt de komst van gratis updates voor alle spelers, van speciale evenementen zoals die om Yule te vieren, tot nieuwe aanpassingsopties.

We herinneren je eraan dat Assassin's Creed Valhalla beschikbaar zal zijn vanaf 10 november 2020 op de huidige generatie, de volgende generatie en pc-consoles.