Om een ​​promotiecampagne over titels te begeleiden paradox Interactive aanwezig in de catalogus, heeft GOG besloten hulde te brengen aan spelers met een oud hoofdstuk van wat misschien wel de bekendste franchise is die door de Zweedse uitgever is voorgesteld: Europa Universalis II.

Europa Universalis IIHet is een strategische waarin de speler de controle over een natie kan overnemen om het te besturen, en de politieke, economische en militaire lijn van het land kan bepalen. Door middel van een real-time spelsysteem gemengd met enkele elementen uit een turn-based strategie, we zijn geroepen om een ​​staat te leiden die is gekozen uit de staat die bestond tijdens de historische periode die loopt van 1419 tot 1820.

Europa Universalis II is al gratis inwisselbaar door in te loggen met uw GOG-account e door de spelpagina te bezoeken. De actie is geldig tot 15 oktober 24 uur.