sucker Punch, ontwikkelaar achter series zoals Berucht en de meest recente Geest van Tsushima, lijkt al bezig te zijn met het ontwikkelen van een vervolg gewijd aan het stealth-spel met een oosterse smaak.

In de afgelopen dagen is er een nieuwe aankondiging verschenen op de officiële website van het Bellevue-softwarehuis, waar de tussenkomst van een Narrative Writer in staat om verhalen te schrijven Feodaal Japan, en daarom zeer goed geïnformeerd over de geschiedenis van die historische periode. Dit nieuws zorgde uiteraard voor een hype en hoge verwachtingen binnen de gemeenschap, maar ook voor grappige grappen over een "oosterse" terugkeer van Sluwe Kuiper. 

Wat zal het zijn? Wordt het een volledig vervolg op het verhaal van Jin? Of het wordt een nieuwe extra uitbreiding voor het basisspel?