Eigen exclusieve activa voor aanstaande multiplayer-game die blockchain naar de massa brengt

LOS ANGELES- (BUSINESS WIRE) -#EOSE-Mythische spellen, een studio voor gametechnologie van de volgende generatie die de massale acceptatie van blockchain stimuleert, heeft vandaag de aanstaande privé-bèta aangekondigd voor Blankos Blokfeest, een open-wereld multiplayer-game met een sterke focus op door spelers ontworpen niveaus en verzamelobjecten, begint op dinsdag 17 november 2020, met een open bèta die later dit jaar volgt. Spelers die graag willen beginnen met hun verzameling van het digitale vinylspeelgoed dat tot leven komt, kunnen nu een Founder's Pack kopen om exclusieve en beperkte in-game content te ontvangen, evenals gegarandeerde prioriteitstoegang tot de privé-bèta van de game.

Blankos Blokfeest, een online gamewereld die blockchain integreert om de economie te vergemakkelijken en spelers in staat te stellen hun in-game items te kopen en verkopen in ruil voor valuta's uit de echte wereld, gebruikt de eigen technologie van Mythical om aankopen op elk platform te volgen en te verifiëren, waardoor een veilige transactie voor iedereen ontstaat betrokken. Met dit model elimineert Mythical de behoefte aan grijze markten en staat de gemeenschap toe om de waarde te dicteren van wat wordt gekocht en verkocht op secundaire marktplaatsen.

Beperkte hoeveelheden van de Founder's Packs zijn nu beschikbaar voor aankoop via fiat of ondersteunde cryptocurrencies in vier verschillende pakketopties, die limited-edition Blanko's en thema-accessoires bieden die zijn ontworpen door enkele van 's werelds beste vinylspeelgoedartiesten, prioriteitstoegang tot de privé-bèta, 100 % in-game valuta-overeenkomst en andere items alleen beschikbaar zolang deze pakketten duren. Elk Founder's Pack wordt genummerd in volgorde van aankoop en geregistreerd op blockchain om de verzamelbaarheid en toekomstige wederverkoopwaarde voor spelers te verbeteren.

Founder's Packs zullen slechts een beperkte tijd beschikbaar zijn, of totdat de beperkte hoeveelheden uitverkocht zijn, en items zullen beschikbaar zijn voor kopers om uit te pakken en onmiddellijk te spelen in de privé-bèta, en kunnen ook worden verkocht aan andere spelers wanneer de secundaire markt van Blankos wordt gelanceerd .

Ga naar voor meer informatie over de Founder's Packs en hun inhoud en voordelen, of om een ​​van de limited edition-packs te kopen Blankos.com.

Over Mythical

Mythical, door Forbes erkend als een van de disruptieve technologiebedrijven om in de gaten te houden in 2019, is een next-gen game-technologiebedrijf dat een universeel gaming-ecosysteem creëert door blockchain-technologie te gebruiken voor tools waarmee spelers, makers, artiesten, merken en game-ontwikkelaars belanghebbenden kunnen worden en eigenaren in nieuwe game-economieën.

Contacten

Rachel Caswell
racheal@mythical.games

Bron BEDRIJFSDRAAD