Apex LegendsNa het toevoegen van cross-play, Apex Legends bereidt zich voor om uit te breiden naar de pc-markt: de beroemde Battle Royale van Respawn zal in feite vanaf 4 november op Steam landen, die samenvalt met het begin van seizoen 7. Spelers die tot nu toe zijn ingelogd vanuit Origin, de eigen winkel van EA, behouden de voortgang van hun account zonder problemen.

L'aankomst op Steam zou aanvankelijk vergezeld gaan van een versie die speciaal is ontworpen voor Nintendo Switch, maar de laatste is uitgesteld tot 2021, Sinds het ontwikkelingsteam denkt dat hij het moet "Meer tijd om de game recht te doen en de geweldige ervaring te creëren die Switch-spelers verdienen".

Er is echter bevestigd dat Apex Legends sinds de lanceringsdag ook in cross-play op het Nintendo-platform kan worden gespeeld.