Ondanks allesFallout 76 wordt nog steeds ondersteund door Bethesda met nieuwe updates. Na de "Nuclear Winter" en "Wastelanders" -updates, die de herintroductie van NPC's en de komst van de Battle Royale-modus zagen, Steel Dawn voorziet de terugkeer van een van de meest populaire facties door fans.

In deze nieuwe titeltrailer kondigt Bethesda aan dat het Brotherhood of Steel, factie van militaire techno-fanatici, wordt geïntroduceerd in de multiplayer-titel en begint zijn triomfantelijke mars door het gebied van de West Virginia.

Bovendien introduceert Steel Dawn nieuwe wapens, nieuwe NPC's en bepantsering, waarvan sommige kunnen worden ontgrendeld via Brotherhood-opdrachten. Fallout 76: Steel Dawn wordt uitgebracht door het einde van de 2020 op alle ondersteunde platforms (PS4, Xbox One en pc).