IRVINE, Californië - (BUSINESS WIRE) - Allied Esports Entertainment, Inc. (NASDAQ: AESE) (het "Bedrijf"), een wereldwijd esports-entertainmentbedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn resultaten over het derde kwartaal van 2020 zal publiceren na sluiting van de markt op maandag. 9 november 2020. Het bedrijf zal die dag ook een teleconferentie houden om de resultaten te bespreken om 1 uur PT / 30 uur ET.

Deelnemers kunnen deelnemen aan de telefonische vergadering door te bellen naar 1-877-407-0792 (Verenigde Staten) of 1-201-689-8263 (internationaal). Een live webcast van de conference call zal ook beschikbaar zijn op de Investor Relations-site van Allied Esports op http://ir.alliedesportsent.com. Bovendien zal de financiële informatie die tijdens de oproep wordt gepresenteerd, beschikbaar zijn op de Investor Relations-site van Allied Esports. Voor degenen die niet kunnen deelnemen aan de teleconferentie, zal een telefonische herhaling van de oproep ook beschikbaar zijn kort na de voltooiing van de oproep, tot 11:59 uur ET op maandag 23 november 2020, door te bellen naar 1-844-512- 2921 (Verenigde Staten) of 1-412-317-6671 (internationaal) en met de toegangscode voor afspelen: 13711978.

Over Allied Esports Entertainment

Allied Esports Entertainment, Inc. (NASDAQ: AESE) is een wereldleider op het gebied van esports-entertainment en biedt innovatieve infrastructuur, transformatieve live-ervaringen, multiplatform-inhoud en interactieve diensten aan het publiek wereldwijd door de strategische fusie van twee krachtige merken: Allied Esports en de World Poker Tour (WPT). Ga voor meer informatie naar AlliedEsportsEnt.com.

Contacten

Investor Contact:
Lasse Glassen
Addo Investor Relations
lglassen@addoir.com
424-238-6249

Media Contact:
Brian Fisher
Allied Esports Entertainment
brian@alliedesports.com

Bron BEDRIJFSDRAAD