Sony heeft de afgelopen uren aangekondigd dat een van de nieuwe modi van Call of Duty: Black Ops Cold War, genaamd Zombie-aanval, zal exclusief beschikbaar zijn op PlayStation-platforms tot 1 november 2021. 

Deze nieuwe modus, los van Treyarch's klassieke Zombie die in plaats daarvan beschikbaar zal zijn op alle platforms, zal twee spelers in coöp testen die hordes zombies moeten overleven in specifieke delen van multiplayer-kaarten van de Koude Oorlog, die zich dan zal uitbreiden naarmate de rondes verstrijken.

Geen toegang hebben Zombie-aanval daarom heeft het geen invloed op pc- en Xbox-gebruikers die de klassieke zombiemodus spelen die altijd aanwezig was in Treyarch-titels, maar alleen om deze uitdagingen aan te gaan in de multiplayer-kaarten van de titel.

Ten slotte herinneren we je eraan dat Call of Duty: Black Ops Cold War hierna zal worden uitgebracht op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc 13 november, en versies van de volgende generatie zullen van beide profiteren ray tracing, beide a 120fps.