Apex Legends HorizonApex Legends bereidt zich voor om seizoen 7 in te luiden met een aantal belangrijk nieuws. Natuurlijk valt de nieuwe legende op Horizon. Dit werd gepresenteerd met een nieuw hoofdstuk van Verhalen uit de Outlands op titel "Belofte".

Zijn capaciteiten zijn nog niet geformaliseerd, maar ze zullen te maken hebben met de zwaartekracht. Vaardigheden die waarschijnlijk van pas zullen komen in de Olympus nieuwe arena, de derde speelbare map die het toneel van de botsingen zal zijn vanaf het nieuwe seizoen. Dit belooft groter te worden dan normaal aangezien er ook een bruikbaar voertuig komt, de drietand. Onder het andere nieuws dat op 4 november naar Apex Legends komt, naast Horizon en het reeds aangekondigde Stoomlanding, is er ook de introductie van "Clubs" waar spelers in staat zullen zijn om toegewijde gemeenschappen te verzamelen en te vormen.