Weer een ander slecht nieuws voor fans van CD Projekt Red. Met een inmiddels bekende afbeelding met een gele achtergrond en zwarte tekst die op zichzelf staat Twitter profielheeft de Poolse ontwikkelaar een nieuwe vertraging aangekondigd in de release van Cyberpunk 2077.

Eenentwintig dagen, vrijlating uitgesteld tot 10 december 2020. De schuld voor deze vertraging is te wijten aan de negen verschillende versies die het ontwikkelingsteam moest ontwikkelen, gezien het cross-gen-karakter van de titel. De medewerkers van CD Projekt Red waren gedwongen om vanuit huis te werken en slaagden er niet in het spel op tijd af te maken.

Dit uitstel komt als een donderslag bij heldere hemel, aangezien Cyberpunk 2077 nu was aangekondigd als klaar om uit te gaan. Alle wijzigingen die de ontwikkelaars deze dagen zullen doorvoeren, zullen in feite deel uitmaken van de patch dag 0.