De geruchten zijn onverbiddelijk en niet te stoppen Nintendo Switch Pro, de ongrijpbare verbeterde en krachtigere herziening van de hybride console van Nintendo. Na de twijfels van Capcom over zijn bestaan, ze komen uit China nieuwe geruchten over de hardware van dit nieuwe toestel.

Nintendo Switch Pro mini-LedVolgens deze nieuwe mond-tot-mondreclame is het bedrijf InnoLux zou Nintendo voorzien van een nieuw soort mini-LED-scherm wat, in vergelijking met het huidige LCD-scherm, de console zou moeten toelaten de levensduur van de batterij verder verlengen.

Dit bevestigt een van de eerste geruchten die in de loop van het jaar worden uitgebracht en die prestaties voorspellen die naar oscilleren een opgeschaalde 4K-resolutie en een aankomst op de markt tijdens de 2021.

Maar zal het waar zijn? We moeten gewoon wachten en hopen op een soort aankondiging van Nintendo.