Assassin's Creed is na de korte filmperiode klaar om dankzij Netflix op het kleine scherm te landen.

Het streamingplatform heeft aangekondigd te werken aan de serie die is geïnspireerd op de momenteel bekendste saga van Ubisoft. De aankondiging, aangekomen via een korte teaser-trailer op Twitter, doet al duizenden gamers dromen. Maar waar gaat het over?

Helaas is het op dit moment te vroeg om te zeggen, zelfs als Ezio's familie op de achtergrond zou het een niet al te verhulde aanwijzing kunnen zijn over de setting van de serie. De uitvoerende producenten van deze nieuwe iteratie zullen Jason Altman en Danielle Kreinik van Ubisoft zelf zijn en op dit moment zijn ze op zoek naar de regisseur die klaar is om het project op zich te nemen.

De serie is daarom nog steeds op volle zee, en we moeten gewoon wachten op de komst van wat officieel nieuws. In de tussentijd herinneren we u eraan Assassin's Creed Valhalla zal vanaf 10 november beschikbaar zijn voor de huidige generatie en de volgende generatie consoles.