Het is nu het nieuws van de week. Het uitstel van Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red genereerde een gemengde reactie van gamers.

En als we u een paar uur geleden vertelden over de meest ongelukkige en extremistische reacties van de zogenaamde hardcore gamers, is de tijd gekomen om met u te delen de ironische kant van het verhaal: memes.

Dit enkelvoud Golf het begon dankzij niemand minder dan het twitteraccount van de ontwikkelaar Arc System Works (Guilty Gear), met een tweet die grapjes maakt over het formaat van de updates op een gele achtergrond door CD Projekt.

En hoewel de originele tweet na enkele protesten van fans werd verwijderd, weten we: het internet vergeet het niet. Een paar uur later ook Overkill (Payday 2) wilde bijdragen aan het plagen, officieel begonnen met het lynchen:

En als we over de onze wilden praten Italiaans memisch landschap, kunnen we alleen pagina's als IlCirox, Memini depressief maar net alsof e ... Gerry Scotty.

Hier is ook de memino
https://t.me/ilCiroxchannel

Posted by IlCirox on Dinsdag 27 oktober 2020

We hebben belangrijk nieuws om met u te delen

Posted by Gerry Scotty on Woensdag, oktober 28 2020

 

Het is duidelijk dat deze memes niets meer zijn dan goden college studenten en ze zijn op geen enkele manier bedoeld om het werk en de passie van het ontwikkelingsteam te verminderen. Natuurlijk, misschien de volgende keer dat we het proberen ontken de mogelijkheid van verder uitstel niet voordat u er een aankondigt.