MÜNCHEN - (BUSINESS WIRE) –Gamen, virtuele e-commerce, 3D online onderwijs: augmented reality (AR) -toepassingen met driedimensionale dieptesensoren verbinden de werkelijkheid met de digitale wereld en er is veel vraag naar. Infineon Technologies AG (FSE: IFX / OTCQX: IFNNY) en pmdtechnologies hebben een 3D-dieptesensor gebaseerd op Time of Flight (ToF) -technologie die andere oplossingen op de markt overtreft en is ontworpen voor toepassingen die consumenten een breder scala aan innovatieve gebruiksmodi bieden. De industrie van 3D-sensoren in smartphones voor zij- en achtercamera's zal naar verwachting tot 500 groeien tot meer dan 2024 miljoen stuks per jaar.


De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Contactpersoon voor de media
Sabrina Buxbaum
Directeur marketing en strategie
s.buxbaum@pmdtec.com
+49 271 238 712 800

Bron BEDRIJFSDRAAD