IRVINE, Californië - (BUSINESS WIRE) - Geen enkele levende ziel op Azeroth weet echt wat er te wachten staat in de wereld buiten de hunne - maar de helden van de Horde en de Alliantie zullen er snel achter komen. Dat heeft Blizzard Entertainment vandaag aangekondigd World of Warcraft®: Shadowlands heeft een nieuwe lanceringsdatum van 23 november om 3 uur PST (24 november om 12 uur CET)!

Oorspronkelijk gepland voor release eind oktober, Shadowlands werd uitgesteld om meer tijd te geven voor het verfijnen en oppoetsen op basis van feedback van de lopende bètatest, waardoor de reis van spelers naar het hiernamaals van Azeroth bij de lancering een epische ervaring wordt.

De achtste World of Warcraft uitbreiding stuurt spelers op een reis naar de Shadowlands, een rijk van oneindige nablijven waar sterfelijke zielen een nieuw doel gaan vinden - of eeuwige kwelling ondergaan overgeleverd aan de Jailer in zijn Tower of the Damned. Terwijl spelers deze buitenaardse grens verkennen, zullen ze het lot van Warcraft-legendes ontdekken, een band smeden met een van de vier Covenants die heersen over de ongelijksoortige domeinen van de Shadowlands, en uiteindelijk een in duisternis gehulde dreiging confronteren met ontwerpen om de kosmos ongedaan te maken.

Blizzard heeft vandaag ook datums aangekondigd voor meerdere aanstaande Shadowlands-gerelateerde inhoudsreleases:

  • De gesel valt Azeroth binnen 10 november - Met het roer van de overheersing verscheurd en de lucht boven Icecrown verbrijzeld, herleven de ondode Scourge - en de helden van Azeroth moeten deze door de dood geboren dreiging het hoofd bieden voordat deze de sterfelijke wereld van Azeroth verteert. Deze Shadowlands pre-uitbreidingsevenement gaat live vanaf 10 november.
  • De poorten van kasteel Nathria openen 8 december - Castle Nathria, de eerste epische 10-boss-inval Shadowlands, zal beschikbaar zijn vanaf 8 december. De opening van de raid markeert ook de start van Shadowlands Raid, Mythic Dungeon en PvP seizoen 1.

Voor Shadowlands screenshots en andere World of Warcraft activa, bezoek https://blizzard.gamespress.com/World-of-Warcraft.

Over Blizzard Entertainment, Inc.

Vooral bekend voor blockbuster-hits, waaronder World of Warcraft®, haardplaat, Overwatch® Warcraft, StarCraft®en Diablo® franchises en de multifranchise Heroes of the Storm®, Blizzard Entertainment, Inc. (www.blizzard.com), een divisie van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), is een vooraanstaande ontwikkelaar en uitgever van entertainmentsoftware die bekend staat om het creëren van enkele van de meest spraakmakende games in de industrie. Het trackrecord van Blizzard Entertainment bestaat uit tweeëntwintig #1-spellen* en meerdere Game of the Year-prijzen. De online gaming-service van het bedrijf, Battle.net®, is een van de grootste ter wereld, met miljoenen actieve spelers.

*Verkoop en / of downloads op basis van interne bedrijfsgegevens en rapporten van belangrijke distributeurs.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen:

Informatie in dit persbericht die betrekking heeft op de verwachtingen, plannen, intenties of strategieën van Blizzard Entertainment met betrekking tot de toekomst, waaronder verklaringen over de beschikbaarheid, functies en functionaliteit van World of Warcraft®: Shadowlands, waaronder Shadowlands-gerelateerde inhoudsverslagen, zijn toekomstgerichte verklaringen die geen feiten zijn en die een aantal risico's en onzekerheden inhouden. Factoren die ervoor kunnen zorgen dat de werkelijke toekomstige resultaten van Blizzard Entertainment wezenlijk verschillen van die uitgedrukt in de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht, zijn onder meer onverwachte productvertragingen en andere factoren die zijn geïdentificeerd in de risicofactorensecties van Activision Blizzard's meest recente jaarverslag op formulier 10- K en eventuele volgende kwartaalrapporten op formulier 10-Q. De toekomstgerichte verklaringen in deze release zijn gebaseerd op informatie die beschikbaar is voor Blizzard Entertainment en Activision Blizzard op de datum van deze release, en noch Blizzard Entertainment noch Activision Blizzard nemen enige verplichting op zich om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Toekomstgerichte verklaringen waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn wanneer ze worden gedaan, kunnen uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn geen garanties voor de toekomstige prestaties van Blizzard Entertainment of Activision Blizzard en zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten zijn controle liggen en die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de huidige verwachtingen.

Contacten

Andrew Meyer
Sr. Public Relations Manager
949.955.1380 x61353
anmeyer@blizzard.com

Bron BEDRIJFSDRAAD