SANTA MONICA, Californië - (BUSINESS WIRE) –Activision Blizzard, Inc. (Nasdaq: ATVI) heeft vandaag de resultaten van het derde kwartaal 2020 bekendgemaakt.

"Onze teams blijven onze groeiplannen uitstekend uitvoeren onder ongelooflijk uitdagende omstandigheden ”, aldus Bobby Kotick, Chief Executive Officer van Activision Blizzard. "We zijn op weg om aanhoudende groei op lange termijn te realiseren voor al onze franchises die volledig in eigendom zijn. Met vertrouwen in ons vermogen om te blijven presteren, verhogen we onze vooruitzichten voor het jaar en blijven we enthousiast over onze groeivooruitzichten volgend jaar. "

Financiële statistieken

 

Q3

(in miljoenen, behalve EPS)

2020

Voorafgaande Outlook *

2019

GAAP Netto-inkomsten

$ 1,954

$ 1,800

$ 1,282

Gevolgen van GAAP-opschortingenA

($ 187)

($ 150)

($ 68)

 

 

 

 

GAAP EPS

$ 0.78

$ 0.64

$ 0.26

Niet-GAAP EPS

$ 0.88

$ 0.75

$ 0.38

Gevolgen van GAAP-opschortingenA

($ 0.17)

($ 0.15)

($ 0.06)

 

 

 

* Voorafgaande vooruitzichten werden verstrekt door het bedrijf op augustus 4, 2020 in de release van de winst.

Raadpleeg de tabellen aan de achterkant van dit inkomstenbericht voor een afstemming van de GAAP- en niet-GAAP-resultaten van het bedrijf.

Voor het kwartaal dat eindigde op 30 september 2020, bedroegen de netto-inkomsten van Activision Blizzard, gepresenteerd in overeenstemming met GAAP, $ 1.95 miljard, vergeleken met $ 1.28 miljard in het derde kwartaal van 2019. GAAP-netto-inkomsten uit digitale kanalen bedroegen $ 1.75 miljard, vergeleken met $ 1.01 miljard voor het derde kwartaal van 2019. De GAAP-bedrijfsmarge was 40%. De GAAP-winst per verwaterd aandeel bedroeg $ 0.78, vergeleken met $ 0.26 voor het derde kwartaal van 2019.

Voor het kwartaal eindigend september 30, 2020, op niet-GAAP-basis, was de operationele marge van Activision Blizzard 44% en de winst per verwaterd aandeel was

Voor het kwartaal eindigend september 30, 2020, bedroeg de operationele cashflow $ 196 miljoen. Voor de laatste twaalf maanden bedroeg de operationele cashflow $ 2.03 miljard.

Operating Metrics

Voor het kwartaal eindigend op september 30, 2020, de netto boekingen van Activision BlizzardB bedroegen $ 1.77 miljard, vergeleken met $ 1.21 miljard in het derde kwartaal van 2019. NettoboekingenB via digitale kanalen bedroegen $ 1.61 miljard, vergeleken met $ 975 miljoen in het derde kwartaal van 2019. In-game nettoboekingenC waren $ 1.2 miljard, vergeleken met $ 709 miljoen voor het derde kwartaal van 2019.

Voor het kwartaal dat eindigde op 30 september 2020, algemene Activision Blizzard Monthly Active Users (MAU's)D waren 390 miljoen.

Geselecteerde zakelijke hoogtepunten

Activision Blizzard overtrof de vooruitzichten voor het derde kwartaal, met een sterke uitvoering van onze drie strategische groeifactoren: publieksbereik, betrokkenheid en spelerinvesteringen. Succesvolle uitvoering bij grote contentlanceringen, live-operaties en in onze nieuwe benaderingen van betrokkenheid en bedrijfsmodellen in belangrijke franchises was de belangrijkste motor achter onze resultaten. Onze voortdurende investeringen en succesvolle initiatieven voor onze grootste franchises positioneren het bedrijf voor aanhoudende sterke resultaten in de toekomst.

Activision

 • Activision had 111 miljoen MAU'sD in het derde kwartaal.
 • Call of Duty®: Modern Warfare® en Warzone ™ zag meer dan drie keer zoveel MAU'sD als de vorige titel in het kwartaal van een jaar geleden. MAUs-consoleD groeide sterk en PC MAU'sD groeide jaar-op-jaar meer dan vertienvoudigd. Op pc en console samen waren de gespeelde uren ongeveer zeven keer hoger dan op jaarbasis.
 • We zagen opnieuw een aanzienlijke jaar-op-jaar groei in de verkoop van premiumgames als Warzone spelers kozen ervoor om volledig te upgraden Call of Duty ervaring. Modern Warfare eerstejaars premieverkopen zijn het hoogst in Call of Dutygeschiedenis, met tweederde van de eenheden die digitaal worden verkocht.
 • Call of Duty console en pc netto boekingen in het spelC waren vier keer het niveau van een jaar geleden.
 • Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november in de grootste en meest betrokken community in de franchisegeschiedenis op het moment van de lancering en ondersteunt platformonafhankelijk spelen op pc, de huidige generatie en de volgende generatie consoles. De verwachting voor de release is hoog, met veel meer spelers die betrokken zijn bij de openbare tests van de game dan voor de titel van een jaar geleden.
 • Call of Duty Mobile handhaafde het indrukwekkende niveau van bereik en betrokkenheid van het voorgaande kwartaal, toen de titel zijn eenjarig jubileum overschreed. De titel was de meest opbrengende nieuwe game in de Amerikaanse app-winkels sinds de lancering in oktober vorig jaar1 en is nu bezig met de laatste grootschalige tests in China, waar tot nu toe meer dan 50 miljoen spelers zich vooraf hebben geregistreerd.
 • Het inaugurele seizoen van de Call of Duty League ™ werd afgesloten met het breken van kijkersrecords voor een Call of Duty esports-evenement.

Blizzard

 • Blizzard had 30 miljoen MAU'sD in het derde kwartaal.
 • World of Warcraft®MAUsD waren jaar-op-jaar stabiel. Anticipatie blijft bouwen Shadowlands, de volgende uitbreiding voor modern World of Warcraft, voorafgaand aan de lancering op 23 november. World of Warcraft franchise-betrokkenheid is op het hoogste niveau voor deze fase, in afwachting van een uitbreiding in een decennium, met Shadowlands voorverkoop ruim voor eventuele eerdere uitbreidingen.
 • Uren gespeeld haardplaat® groeide op jaarbasis in het derde kwartaal, waarbij de Battlegrounds-modus een aanhoudend sterk engagement zag sinds de release in november vorig jaar. In november wordt Duels op grote schaal uitgebracht, een nieuwe player-versus-player-modus, naast een nieuw voortgangssysteem in de game en de nieuwste uitbreiding, Waanzin bij de Darkmoon Faire ™.
 • Overwatch®heeft nog steeds een grote en toegewijde gemeenschap, met 10 miljoen MAU'sDin het kwartaal, meer dan vier jaar sinds de lancering.
 • Miljoenen van Overwatch fans hebben deelgenomen aan het seizoen 2020 van de Overwatch League ™, waarbij de grote finale van oktober het meest bekeken evenement in de geschiedenis van de competitie was.

koning

 • King had 249 miljoen MAU'sD in het derde kwartaal, met Candy Crush ™ MAUsD groeit jaar-op-jaar.
 • King in-game netto boekingenC groeide jaar-op-jaar en Candy Crush was opnieuw de best scorende franchise in de Amerikaanse app-winkels1.
 • De op soja gebaseerde Farm Heroes ™ en Bubble Witch ™ franchises stegen netto boekingenB jaar na jaar, omdat de teams een hogere frequentie van in-game content leverden.
 • King realiseerde opnieuw een robuuste groei met dubbele cijfers op jaarbasis van de netto-advertentieboekingenB, met kracht in zowel directe merkadverteerders als partnernetwerken.

Bedrijfsvooruitzichten

(in miljoenen, behalve EPS)

GAAP
Outlook

Non-GAAP
Outlook

Impact van GAAP
opschortingenA

CY 2020

 

Netto-inkomsten

$ 7,675

$ 7,675

$ 425

EPS

$ 2.61

$ 3.08

$ 0.27

Volledig verwaterde aandelen

779

779

 

 

 

 

 

Q4 2020

 

 

 

Netto-inkomsten

$ 2,001

$ 2,001

$ 731

EPS

$ 0.44

$ 0.63

$ 0.46

Volledig verwaterde aandelen

782

782

 

Net boekingenB wordt naar verwachting $ 8.10 miljard voor 2020 en $ 2.73 miljard voor het vierde kwartaal van 2020.

Conference Call

Vandaag om 4 uur EDT zal het management van Activision Blizzard een teleconferentie en webcast houden om de resultaten van het bedrijf voor het kwartaal dat eindigde op 30 september 30 en de vooruitzichten van het management voor de rest van het kalenderjaar te bespreken. Het bedrijf heet alle leden van de financiële en media-gemeenschap en andere geïnteresseerde partijen welkom https://investor.activision.com om naar de telefonische vergadering te luisteren via live webcast of om de oproep live te beluisteren door te bellen naar 866-777-2509 in de VS We moedigen deelnemers aan om zich vooraf in te schrijven voor de telefonische vergadering via de volgende link https://dpregister.com/sreg/10148877/dad94a3f28. Een herhaling van de oproep is ook beschikbaar na de conclusie van de oproep https://investor.activision.com/events.cfm.

Over Activision Blizzard

Activision Blizzard, Inc. verbindt en boeit de wereld door middel van episch entertainment. Activision Blizzard, lid van de Fortune 500 en S&P 500, is een toonaangevend interactief entertainmentbedrijf. We verrassen honderden miljoenen maandelijkse actieve gebruikers over de hele wereld via franchises, waaronder Activision's Call of Duty® en Crash Bandicoot ™, Blizzard Entertainment's World of Warcraft®, Overwatch®, Hearthstone®, Diablo® en StarCraft®, en King's Candy Crush ™ , Bubble Witch ™ en Farm Heroes ™. Activision Blizzard, met hoofdkantoor in Santa Monica, Californië, heeft vestigingen over de hele wereld. Meer informatie over Activision Blizzard en zijn producten is te vinden op de website van het bedrijf, www.activisionblizzard.com.

1 Gebaseerd op App Annie Intelligence.

A Netto effect van boekhoudkundige verwerking van uitgestelde inkomsten op bepaalde van onze online-producten. We hebben online services en / of services kunnen bieden. zijn over het algemeen minder dan een jaar. De gerelateerde kosten van opbrengsten worden opgenomen en als last opgenomen. Impact van wijzigingen in uitstel van betaling heeft betrekking op het netto-effect van uitstel van opbrengsten van de behandeling van opbrengsten, van de doeleinden van EPS, van de gerelateerde uitstel van behandeling en van de daarmee verband houdende fiscale gevolgen. Internationaal sluit het management de impact van deze verandering in inkomsten uit inkomsten en gerelateerde opbrengsten uit bij het evalueren van de operationele prestaties van het bedrijf, bij het plannen, voorspellen en analyseren van toekomstige perioden en bij het beoordelen van de prestaties van het managementteam. Het management is van mening dat dit gepast is omdat dit een analyse van de prestaties mogelijk maakt op basis van de timing van daadwerkelijke transacties met onze klanten. Bovendien gelooft het management in de vermindering van de opbrengsten en in de opbrengsten van ons besturingssysteem.

B Netboekingen is een netwerk van producten en diensten. impact van uitstel.

C In-game netto boekingen omvatten voornamelijk de netto hoeveelheid downloadbare content en microtransacties tijdens de periode, en is gelijk aan de netto-inkomsten in de game exclusief het effect van uitstel.

D Maandelijkse actieve gebruiker ("MAU") Definitie: We controleren MAU's als een belangrijke maat voor de totale omvang van ons gebruikersbestand. MAU's zijn het aantal personen dat in een bepaalde maand toegang heeft gehad tot een bepaald spel. We berekenen gemiddelde MAU's in een periode door het totale aantal MAU's in elk van de maanden in een bepaalde periode op te tellen en dat totaal te delen door het aantal maanden in de periode. Een persoon die toegang heeft tot twee van onze spellen zou als twee gebruikers worden geteld. Vanwege technische beperkingen zou voor Activision en King een persoon die in dezelfde periode op twee platforms of apparaten toegang heeft tot dezelfde game geteld worden als twee gebruikers. Voor Blizzard wordt een persoon die in de relevante periode op twee platforms of apparaten toegang tot het spel heeft, in het algemeen als één gebruiker geteld. In bepaalde gevallen vertrouwen we op derden om onze spellen te publiceren. In deze gevallen zijn MAU-gegevens gebaseerd op informatie die ons door die derde partijen is verstrekt, of, als er geen definitieve gegevens beschikbaar zijn, redelijke schattingen van MAU's voor deze door derden gepubliceerde spellen.

Niet-GAAP financiële maatregelen: Als aanvulling op onze financiële maatregelen in overeenstemming met US Generally Accepted Accounting Principles ("GAAP"), presenteert Activision Blizzard bepaalde niet-GAAP-maatstaven voor financiële prestaties. Deze niet-GAAP financiële maatregelen zijn niet bedoeld om afzonderlijk te worden beschouwd, ter vervanging van, of belangrijker dan de financiële informatie die is opgesteld en gepresenteerd in overeenstemming met GAAP. Bovendien hebben deze niet-GAAP-maatregelen beperkingen omdat ze niet de items weergeven die verband houden met de bedrijfsresultaten van de onderneming zoals bepaald in overeenstemming met GAAP.

Activision Blizzard biedt netto-inkomsten (verlies), winst (verlies) per aandeel, operationele marge en begeleiding, zowel inclusief (in overeenstemming met GAAP) als met uitzondering van (niet-GAAP) bepaalde items. Het volgende is een voorbeeld van wisselkoersschommelingen. Activision Blizzard biedt bovendien EBITDA (gedefinieerd als GAAP nettoresultaat (verlies) vóór rentelasten (inkomsten), inkomstenbelasting, afschrijvingen en amortisatie) en aangepaste EBITDA (gedefinieerd als niet-GAAP operationele marge (zie financiële niet-GAAP hieronder) ) vóór afschrijving). De niet-GAAP financiële maatregelen sluiten de volgende items uit, zoals van toepassing in een bepaalde rapportageperiode:

 • uitgaven in verband met op aandelen gebaseerde beloningen;
 • de afschrijving van immateriële activa van de boekhouding van de inkoopprijs;
 • vergoedingen en andere kosten in verband met acquisities, inclusief gerelateerde schuldfinanciering, en herfinanciering van langlopende schulden, inclusief boetes en de afschrijving van niet-geamortiseerde discontovoeten en uitgestelde financieringskosten;
 • herstructurering en gerelateerde kosten;
 • andere niet-contante kosten van herclassificatie van bepaalde cumulatieve omrekeningsaanpassingen in inkomsten zoals vereist door GAAP;
 • de inkomstenbelastingaanpassingen verbonden aan de bovenstaande items (niet-GAAP belasting op inkomstenbelasting wordt berekend op basis van de GAAP vóór belastingen volgens ASC 740, die een jaarlijkse effectieve belastingtariefmethode gebruikt om de resultaten); en
 • belangrijke afzonderlijke belastinggerelateerde items, waaronder de Tax Cuts and Jobs Act, vastgesteld in december 2017, en andere ongebruikelijke of unieke belastinggerelateerde items en activiteiten.

In de toekomst kan Activision Blizzard ook overwegen of andere items ook moeten worden uitgesloten bij de berekening van de niet-GAAP financiële maatregelen die door het bedrijf worden gebruikt. Het management is van mening dat de presentatie van deze niet-GAAP financiële maatregelen beleggers extra nuttige informatie biedt om de financiële en operationele prestaties van Activation Blizzard te meten. De maatregelen vergemakkelijkten met name het vergelijken van operationele prestaties met tijdsperioden en met behulp van investeerders om de operationele resultaten van Activision Blizzard beter te begrijpen door bepaalde items uit te sluiten die een indicatie kunnen zijn van de kernactiviteiten, bedrijfsresultaten of toekomstige vooruitzichten van de onderneming. Bovendien houden we rekening met kwantitatieve en kwalitatieve factoren bij het beoordelen van de impact van items die aanzienlijk kunnen zijn of die een invloed kunnen hebben op de lopende financiële en zakelijke prestaties of trends. Internationaal gebruikt het management deze niet-GAAP financiële maatstaven, beoordeelt het de bedrijfsresultaten van het bedrijf en meet het de naleving van het schuldfinancieringsconcept van het bedrijf, evenals bij planning en prognoses.

Activision Blizzard's niet-GAAP financiële maatregelen, niet-GAAP winst per aandeel, niet-GAAP operationele marge en niet-GAAP of aangepaste EBITDA doen geen gestandaardiseerde betekenis hebben. Daarom kunnen andere bedrijven dezelfde of vergelijkbare benoemde maatregelen gebruiken, maar verschillende items uitsluiten, die beleggers vergelijkbare inzichten kunnen geven in de prestaties van Activision ten opzichte van andere bedrijven.

GAAP van Blizzard, evenals niet-GAAP, resultaten en vooruitzichten - ADAP-maatregelen en door een afstemming te bieden die de aangebrachte aanpassingen aangeeft en beschrijft.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen: De hierin opgenomen verklaringen die geen historische feiten zijn, zijn toekomstgerichte verklaringen, waaronder, maar niet beperkt tot, verklaringen over: (1) projecties van inkomsten, uitgaven, inkomsten of verliezen, winsten of verliezen per aandeel, cashflow of andere financiële posten ; (2) verklaringen van onze plannen en doelstellingen, inclusief die met betrekking tot de vrijgave van producten of diensten en herstructureringsactiviteiten; (3) verklaringen van toekomstige financiële of operationele prestaties, inclusief de impact van belastingposten daarop; en (4) verklaringen van veronderstellingen die aan dergelijke verklaringen ten grondslag liggen. Activision Blizzard, Inc. gebruikt over het algemeen woorden als "vooruitzichten", "voorspelling", "wil", "zou", "zou", "zou", "moeten zijn", "plannen", "doelstellingen", "gelooft", "" Mei "," zou kunnen "," verwacht "," van plan "," zoekt "," anticipeert "," schat "," toekomst "," gepositioneerd "," potentieel "," project "," blijft " gepland, "ingesteld op", "onderworpen aan", "aanstaande" en andere soortgelijke woorden en uitdrukkingen om toekomstgerichte verklaringen te helpen identificeren. Toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan zakelijke en economische risico's, weerspiegelen de huidige verwachtingen, schattingen en projecties van het management over ons bedrijf, en zijn inherent onzeker en moeilijk te voorspellen.

We waarschuwen dat een aantal belangrijke factoren, waarvan er vele buiten onze macht liggen, ertoe kunnen leiden dat onze werkelijke toekomstige resultaten en andere toekomstige omstandigheden wezenlijk verschillen van die uitgedrukt in toekomstgerichte verklaringen.

De toekomstgerichte verklaringen in dit document zijn gebaseerd op informatie waarover Activision Blizzard, Inc. beschikte op de datum van indiening en we aanvaarden geen verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Hoewel wordt aangenomen dat deze toekomstgerichte verklaringen waar zijn, kunnen ze uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn geen garanties voor onze toekomstige prestaties en zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten onze controle liggen en ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de huidige verwachtingen.

ACTIVISION BLIZZARD, INC. EN DOCHTERONDERNEMINGEN

VERKORT GECONSOLIDEERDE VERKLARINGEN VAN ACTIVITEITEN

(Gecontroleerd)

(Bedragen in miljoenen, behalve gegevens over delen)

 

Drie maanden eindigend op september 30,

Negen maanden eind september 30,

 

2020

2019

2020

2019

Netto-inkomsten

 

 

 

 

Product verkoop

$

408

$

260

 

$

1,484

$

1,276

 

Abonnementen, licenties en andere inkomsten1

 

1,546

 

1,022

 

 

4,190

 

3,227

 

Totale netto-inkomsten

 

1,954

 

1,282

 

 

5,674

 

4,503

 

 

 

 

 

 

Kosten en uitgaven

 

 

 

 

Kosten van inkomsten - productverkoop:

 

 

 

 

Productkosten

 

101

 

137

 

 

357

 

388

 

Software-royalty's, aflossing en intellectuele-eigendomsrechten

 

37

 

9

 

 

152

 

171

 

Kosten van inkomsten - abonnement, licenties en andere:

 

 

 

 

Game-operaties en distributiekosten

 

290

 

246

 

 

819

 

714

 

Software-royalty's, aflossing en intellectuele-eigendomsrechten

 

41

 

50

 

 

115

 

164

 

Product ontwikkeling

 

274

 

210

 

 

802

 

702

 

Sales en marketing

 

238

 

182

 

 

722

 

580

 

Algemeen en administratief

 

186

 

177

 

 

529

 

527

 

Herstructurering en gerelateerde kosten

 

9

 

24

 

 

39

 

104

 

Totale kosten en uitgaven

 

1,176

 

1,035

 

 

3,535

 

3,350

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsresultaat

 

778

 

247

 

 

2,139

 

1,153

 

Rente en andere kosten (inkomsten), netto

 

25

 

(2

)

 

55

 

(33

)

Verlies bij kwijtschelding van schulden

 

31

 

-

 

 

31

 

-

 

Inkomsten voor belastingen

 

722

 

249

 

 

2,053

 

1,186

 

 

 

 

 

 

Inkomstenbelasting

 

118

 

45

 

 

365

 

208

 

 

 

 

 

 

netto-inkomen

$

604

$

204

 

$

1,688

$

978

 

 

 

 

 

 

Gewone inkomsten voor gewoon aandeel

$

0.78

$

0.27

 

$

2.19

$

1.28

 

Gewogen gemiddeld aantal uitstaande gewone aandelen

 

772

 

767

 

 

771

 

766

 

 

 

 

 

 

Verwaterde inkomsten voor gewoon aandeel

$

0.78

$

0.26

 

$

2.17

$

1.27

 

Gewogen gemiddelde gewone aandelen uitstaand onder verwatering

 

779

 

771

 

 

777

 

770

 

 

1

Abonnement, licenties en andere inkomsten vertegenwoordigen inkomsten uit World of Warcraft-abonnementen, licentierechten van onze producten en franchises, downloadbare inhoud, microtransacties en andere diverse inkomsten.

 

ACTIVISION BLIZZARD, INC. EN DOCHTERONDERNEMINGEN

VERKORT GECONSOLIDEERDE BALANS

(Gecontroleerd)

(Bedragen in miljoenen)

 

30 september 2020

31 december 2019

Activa

 

 

Vlottende activa

 

 

Geldmiddelen en kasequivalenten

$

7,415

 

$

5,794

 

Debiteuren, netto

 

619

 

 

848

 

Software ontwikkeling

 

398

 

 

322

 

Andere vlottende activa

 

570

 

 

328

 

Totaal vlottende activa

 

9,002

 

 

7,292

 

Software ontwikkeling

 

145

 

 

54

 

Eigendom en uitrusting, netto

 

211

 

 

253

 

Uitgestelde belastingen, netto

 

1,287

 

 

1,293

 

Andere activa

 

699

 

 

658

 

Immateriële activa, netto

 

469

 

 

531

 

Welwillendheid

 

9,764

 

 

9,764

 

Totaal vermogen

$

21,577

 

$

19,845

 

 

 

 

Verplichtingen en eigen vermogen

 

 

Kortlopende schulden

 

 

Crediteuren

$

224

 

$

292

 

Uitgestelde inkomsten

 

1,108

 

 

1,375

 

Overlopende uitgaven en andere schulden

 

855

 

 

1,248

 

Totaal kortlopende schulden

 

2,187

 

 

2,915

 

Langlopende schulden, netto

 

3,604

 

 

2,675

 

Uitgestelde belastingen, netto

 

480

 

 

505

 

Overige verplichtingen

 

924

 

 

945

 

Totaal passiva

 

7,195

 

 

7,040

 

 

 

 

Eigen vermogen

 

 

Gewone voorraad

 

-

 

 

-

 

Extra volgestort kapitaal

 

11,395

 

 

11,174

 

Schatkist

 

(5,563

)

 

(5,563

)

Ingehouden winst

 

9,183

 

 

7,813

 

Gecumuleerd ander uitgebreid verlies

 

(633

)

 

(619

)

Totaal eigen vermogen

 

14,382

 

 

12,805

 

Totaal passiva en eigen vermogen

$

21,577

 

$

19,845

 

 

Contacten

Activision Blizzard, Inc.

Investeerders en analisten:
ir@activisionblizzard.com
or
Druk op:
pr@activisionblizzard.com

Lees hier het volledige verhaal

Bron BEDRIJFSDRAAD