NEW YORK- (BUSINESS WIRE) -#agletapp–Sneakerheads verheugen zich! aglet en Goederen van het stadion plan om van New York City een speeltuin te maken voor een digitale speurtocht met Halloween. Op de 31 oktober en 1 november gebruikers maken kans op het winnen van Stadium Goods-winkeltegoed en andere prijzen. Aankoop niet verplicht. Download gewoon de Aglet-app.


Twee dagen vanaf 9 uur vanaf 31 uurst van October krijgen spelers in New York aanwijzingen naar historische bezienswaardigheden in New York City om verborgen en zichtbare schatten te vinden op de kaart in het spel. Aanwijzingen zullen beschikbaar zijn op Aglet (@agletapp) en stadionartikelen (@stadiumgoederen) Instagram en Twitter handelt vooraf, dus houd je ogen open.

“We zijn enorm enthousiast over de samenwerking met Stadium Goods. Sinds de opening vertegenwoordigt Stadium Goods de sneakercultuur, niet alleen in NYC, maar wereldwijd met hun merk. Mensen komen van over de hele wereld om hun winkel te bezoeken. Gezien het feit dat NYC een van de sneakerhoofdsteden van de wereld is, wilden we er een gamelaag overheen leggen en sneakerheads de stad laten verkennen, sneakers verslaan en een kans maken om ook IRL te verslaan. ”- Ryan Mullins, CEO van Aglet

Over Aglet

Door fysieke beweging in de vorm van stappen aan te moedigen, stimuleert Aglet gebruikers om in-game valuta te verdienen om virtuele sneakers te kopen om de beste schoenen op de plank te krijgen. Elke sneaker heeft een ander verdienpercentage voor Aglet en heeft ook een duurzaamheid, wat betekent dat als ze versleten zijn, je er meer moet kopen. Maar hoewel het doel van het spel op dit moment is om een ​​digitale sneakercollectie aan te schaffen, is er een veel grotere visie.

Aglet ontwikkelt hun platform om het eerste locatiegebaseerde handelsplatform te zijn dat zich binnen het forum van een game bevindt. Spelers verzamelen niet alleen virtuele sneakers, maar kunnen door hun inspanningen en fysieke activiteit echte, fysieke sneakers winnen.

Volgens de huidige opvatting zijn er twee verschillende werelden: online en offline of digitaal en fysiek. Niemand heeft ze op een echt aantrekkelijke manier verbonden voor consumenten. Alles wat Aglet doet, gaat over het verkennen en creëren van ervaringen op het kruispunt van die samenkomst. Aglet gelooft dat mensen niet meer online of offline leven, ze leven door.

Aglet is momenteel beschikbaar voor iOS en zal binnenkort beschikbaar zijn in de Google Play Store.

Contacten

Druk op Contactpersonen:
Azeem Khan
ak@aglet.app
+631 (300) 7184

Bron BEDRIJFSDRAAD