Call of Duty Black Ops Koude Oorlog WarzoneCall of Duty: Warzone zal stromen in Black Ops Koude Oorlog vanaf december. Activision heeft enkele details bevestigd met betrekking tot de convergentie van zijn Battle Royale naar de Nuovo capitolo van zijn franchise.

De integratie vindt dus niet plaats bij de lancering, maar een paar weken later, samenvallend met de lancering van het eerste seizoen. Black Ops Cold War behoudt de seizoensstructuur die al te zien was in Modern Warfare en deze zullen twee maanden duren, elk vergezeld van de relatieve slagpas. Dit blijft ook grotendeels ongewijzigd en biedt toegang tot verschillende gratis ontgrendelbare cosmetische items.

Vanaf het begin van het eerste seizoen kunnen spelers alle wapens en operators gebruiken die zijn ontgrendeld in het nieuwe hoofdstuk in Warzone, vergelijkbaar met wat er gebeurt in Modern Warfare. Activision bevestigde ook dat de accountvoortgang in alle modi uniform blijft, dus alles wat in multiplayer is ontgrendeld, kan in beide worden gebruikt Warzone dat Zombies.

Call of Duty: Black Ops Cold War is vanaf 13 november verkrijgbaar op pc, Xbox Series X | S, PS5, Xbox One en PS4.