Het is niet eens een maand geleden sinds de release van Star Wars: SquadronsEA Motive werkt al aan de volgende pre-productietitel die zich afspeelt in het narratieve universum van George Lucas.

De advertentie van het interne ontwikkelingsteam Electronic Arts heeft namelijk een nieuwe pagina geopend van Job Listing op zoek naar "Build Programmer kan onmiddellijk werken aan een nieuwe Action-titel in Star Wars en bijdragen aan een nieuw IP." 

Dit zou bevestigen wat Motive zelf een paar dagen geleden aankondigde met een bericht op officiële blog geschreven door de General Manager Patrick Klaus:

“Met onze nieuwe missie zijn we op zoek naar en testen we verschillende ideeën waaraan we niet kunnen hechten, aangezien iteratie en experimenten de sleutel zijn om nieuwe dingen te ontdekken. Het team is super getalenteerd en we werken allemaal hard om games te maken die de grenzen van de verwachtingen van spelers verleggen, nu en in de toekomst. "