Het is nu duidelijk dat in Microsoft er gaat iets niet goed. Na het verlaten van de directeur van Halo Oneindig Chris Lee, een siterapport VGC bevestigde het afscheid van de Creative Director van Everwild, een andere exclusieve Xbox ontwikkeld door Zeldzaam.

Volgens dit rapport Simon Woodroff hij zou eerder deze maand de studio verlaten en de teugels van de productie in handen laten Louise O'Connor, voormalig animator van Conker's Bad Fur Day. Er zijn geen verdere details over het verhaal verstrekt.

Aangekondigd tijdens het evenement X019 vorig jaar en nogmaals show tijdens de Showcase gewijd aan Xbox-serie X, Everwild het lijkt een mystiek avontuur te zijn in scenario's in fantasie- en tekenfilmstijl. ik zeg lijkt want voorlopig is dit alles wat bekend is over het nieuwe IP-adres van Rare dat, volgens de woorden van chef Craig Duncan, zou nog steeds op zoek zijn naar gameplay die geschikt is voor het spel.