Playground Games is zeker een van de meest succesvolle Microsoft-studio's. De ontwikkelaars, die tot nu toe toegewijd waren aan de Forza Horizon-serie, hebben nu de taak om een ​​van de meest iconische Xbox-merken terug te brengen: fabel.

Volgens linkedin-pagina van een van de ingenieurs die in het Engelse softwarehuis werken een nieuwe eigen game-engine lijkt in ontwikkeling te zijn. Gezien de uitstekende prestaties van de motor die is gewijd aan autotitels, zoals Forzatech, is het waarschijnlijk of op zijn minst aannemelijk dat deze nieuwe motor geschikt zou kunnen zijn ontworpen om te worden gebruikt in het nieuwe hoofdstuk van de rolistische titel.

Eindelijk herinneren we dat Fable heeft nog geen lanceringsdatum. De enige zekerheid is dat het zal worden gedistribueerd op Xbox Series X / S en pc, maar we kunnen nog lang niet alleen de gameplay zien.