De jongens van FYQD zijn teruggekeerd om ons nieuwe zeer gedetailleerde afbeeldingen te laten zien die zijn gewijd aan Bright Memory: Infinite. De titel werd vooral in de schijnwerpers geplaatst omdat het de eerste game was die in deBinnen Xbox gewijd aan Xbox Series X / S-titels van de afgelopen maanden.

De ontwikkelaars deelden daarom vier nieuwe screenshots van het spel via hun officiële Twitter-profiel. Tegenover de Tweeten natuurlijk iedereen de visuele goedheid laten zien die de FOD in kwestie biedt, was het kondigde ook het startvenster aan.

Bright Memory: Infinite wordt uitgebracht op Xbox Series X / S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 en pc tijdens de 2021. We herinneren ons de aanwezigheid op Steam van een uitgeklede versie van het spel in kwestie, waardoor spelers een soort proloog kunnen aangaan (vergelijkbaar met wat wordt voorgesteld door Metal Gear Solid V).