We zijn nu dicht bij de lancering van de nieuwe generatie consoles. Velen zullen misschien beweren dat ze al Xbox Series X / S en PlayStation 5 hebben ontvangen, maar het is zeker niet mogelijk om de volledige gebruikerservaring te laten zien vanwege de talloze NDA's. Alleen dit weekend een Reddit-gebruiker besloot om een ​​video te plaatsen met de eerste keer laden van Spider-Man: Miles Morales.

Het is duidelijk dat de waarheidsgetrouwheid van de video moet worden bewezen, maar als het echt beeldmateriaal zou blijken te zijn, zou het resultaat van de ontwikkelaars echt verrassend zijn. De lanceringstitel van de nieuwe Sony-console laadt de openingssequentie in ongeveer 7 seconden.

Zeker dankzijSSD gebruikt op de PlayStation 5, maar het lijkt erop dat de ontwikkelaars Spider-Man: Miles Morales, een titel die ook op de huidige generatie consoles zal worden verspreid.