Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is onlangs uitgesteld, veel van de makers hebben het ontwikkelingsteam verlaten en het succes van het spel het is allesbehalve zeker, maar dit weerhield Paradox Interactive er niet van om verrassend een nieuw project aan te kondigen gewijd aan de RPG-serie: een Battle Royale tussen vampiers.

Via deze kleine teaser door 33 seconden, heeft de uitgever de start van de productie van de titel onthuld onder Sharkbomb, een team van ontwikkelaars dat actief is in de steden Malmö en Londen, met ex-medewerkers van Io Interactive en Massive Entertainment. Het was duidelijk dat er geen startvenster was voorzien.

Natuurlijk bezit Paradox Interactive de rechten op de franchise en deze nieuwe spin-off zal de voortgang van Hardsuit Labs, maar deze multiplayer-twist heeft al tot ontevredenheid geleid binnen de fanbase, die luid de vraag stelt van de vragen: Voor wie is dit product bedoeld?