Afgelopen september kondigde Blizzard aan dat de volgende editie van de BlizzCon het zou plaatsvinden in 2021 via een online evenement, zonder echter een specifieke datum aan te kondigen. Fans van de Amerikaanse gigant wachten al maanden op een antwoord dat de afgelopen uren eindelijk is binnengekomen via een livechat met de CEO van Blizzard J. Allen Brack.

Tijdens dit live-evenement maakte de Allen Brack bekend dat, op een buitengewone manier, de BlizzCon van dit jaar zal zijn completamente gratis, daarom het kopen en verkopen van de gebruikelijke opzij zetten virtuele tickets. Het evenement zal hierna beginnen 19 februari 2021.

Er waren geen inzichten in de games die tijdens het evenement te zien waren, maar het is gemakkelijk te denken dat deze editie van BlizzCon updates zal zien over de reeds aangekondigde Diablo IV, Overwatch 2 en misschien enkele preproductietitels, of ze nu voor consoles, pc's of zelfs zijn mobiele platforms.