Bethesda's Todd Howard is eindelijk terug om over te praten starfield, een project dat al enkele jaren in de maak is en nog steeds omgeven is door een aura van mysterie.

De rollenspeltitel van space setting lijkt een van de grootste projecten te zijn waaraan het softwarehuis ooit heeft gewerkt. Als we zouden willen spreken in termen van de uitgestrektheid van de gamekaart, zou Starfield de grootste kaart ooit in een Bethesda-spel. De gamewereld zal in feite groter zijn dan degene die kan worden verkend Fallout 76, dat is ongeveer 4 keer het gebied van Skyrim.

Tijdens 'interview de Bethesda Producer verklaarde toen dat het aanpassingswerk van de Creatie-engine, die zal worden gebruikt op Starfield en The Elder Scrolls VI. Ook bevestigde de lancering van de titels op Xbox Games Pass bij de lancering.