DONTNOD, ontwikkelaar van grafische avonturen zoals Het leven is Strange en de nieuwkomer Vertel me waarom heeft grote plannen voor de toekomst. Via een interview met Venture Beat we komen om de eerste aanwijzingen te ontdekken over nieuwe projecten en over de nieuwe studioopening.

Dontnod Life is Strange Vertel me waarom Vampyr mij onthoudt

Hier zijn de woorden van de CEO Oscar Guilbert:

“Onze studio groeit, met momenteel zes games in productie. Onze recente releases zijn enorm succesvol geweest in het verwelkomen van de pers en spelers. Ik ben er erg trots op. "

Over de verdiensten van deze titels voegde Guilbert toe dat de opening van de nieuwe studio van Montreal stelde het softwarehuis in staat te werken aan nieuwe verhalende werelden, momenteel aangeduid als Project 8, Project 9, Project 10 enz. Het beheer van de nieuwe studio werd toevertrouwd aan de uitvoerend producent Luc Baghadoust en de creatief directeur Michel Kocho, al bekend vanwege het werken aan de Life is Strange-serie.

Maar wat worden deze nieuwe DONTNOD-titels? Een nieuw leven is vreemd? Een vervolg op Vampyr? Herinner mij? Of een Compleet nieuwe IP?